Twan van de Vorstenbosch (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Twan van de Vorstenbosch
Twan van de Vorstenbosch (1963)

Twan van de Vorstenbosch (1963)

Kunstenaar

Twan van de VORSTENBOSCH (1963)

Aangeboden items
3
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Twan van de Vorstenbosch - Mooie Litho in mooie lijst kopen? Bied vanaf 1!
Twan van de Vorstenbosch (1963) Nederlands Mooie Litho in mooie lijst
TechniekLitho
Afmetingen21 x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 3
2 biedingen
Bied mee Bied mee
Twan van de Vorstenbosch - wielrenner kopen? Bied vanaf 50!
Twan van de Vorstenbosch (1963) Nederlands wielrenner
TechniekCollage
Afmetingen60 x 50 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Twan van de Vorstenbosch - Twan van de Vorstenbosch kopen? Bied vanaf 500!
Twan van de Vorstenbosch (1963) Nederlands Twan van de Vorstenbosch
TechniekAquarel
Afmetingen61 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Twan van de Vorstenbosch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Twan van de Vorstenbosch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Twan van de Vorstenbosch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Twan van de Vorstenbosch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Twan van de Vorstenbosch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Twan van de Vorstenbosch!

Volg het aanbod kunst van Twan van de Vorstenbosch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Twan van de Vorstenbosch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Twan van de Vorstenbosch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Twan van de Vorstenbosch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Twan van de Vorstenbosch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Twan van de Vorstenbosch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Twan van de Vorstenbosch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Twan van de Vorstenbosch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Twan van de Vorstenbosch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Twan van de Vorstenbosch?

Kunst kopen van Twan van de Vorstenbosch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Twan van de Vorstenbosch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Twan van de Vorstenbosch. Om meer kans te maken om de Twan van de Vorstenbosch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Twan van de Vorstenbosch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.