Vittorio Roerade (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Vittorio Roerade
Vittorio Roerade (1962)

Vittorio Roerade (1962)

About Vittorio Roerade

Vittorio Roerade (1962) woont en werkt in Den Haag

1984 – 1989 Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag

Werk in collecties van o.a. Gemeentemuseum Den Haag Aegon kunstcollectie Ministerie van Buitenlandse Zaken Chadha art foundation AMC collectie Amsterdam Kunstuitleen Bonnefantenmuseum Art Bank Den Haag CBK Rotterdam Artoteek Den Haag Div particulieren

Aangeboden items
0
Verkochte items
26
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Vittorio Roerade (1962) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 26 items van Vittorio Roerade (1962) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 12 mensen die Vittorio Roerade (1962) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Vittorio Roerade

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Vittorio Roerade? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Vittorio Roerade. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Vittorio Roerade en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Vittorio Roerade te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Vittorio Roerade!

Volg het aanbod kunst van Vittorio Roerade te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Vittorio Roerade te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Vittorio Roerade instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Vittorio Roerade kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Vittorio Roerade!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Vittorio Roerade kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Vittorio Roerade en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Vittorio Roerade via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Vittorio Roerade of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Vittorio Roerade?

Kunst kopen van Vittorio Roerade begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Vittorio Roerade, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Vittorio Roerade. Om meer kans te maken om de Vittorio Roerade te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Vittorio Roerade! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.