Wiebe A. van der Zee (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wiebe A. van der Zee
Wiebe A. van der Zee (1953)

Wiebe A. van der Zee (1953)

Kunstenaar

De Friese Kunstschilder Wiebe van der Zee (1953) is vooral bekend van zijn aquarellen van koeien en andere boerderijdieren. Niet voor niets staat hij all jarenlang bekend als dé koeienschilder van Nederland. Hij laat zich inspireren door de oerhollandse koeien en het fascinerende Nederlandse landschap.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Wiebe A. van der Zee - koeien in de mist kopen? Bied vanaf 185!
Wiebe A. van der Zee - koeien in de mistGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doormiltenburglheekunst
Eindtijd 05-02-2023 om 22:55
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen66 cm x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Wiebe A. van der Zee

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wiebe A. van der Zee? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wiebe A. van der Zee. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wiebe A. van der Zee en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wiebe A. van der Zee te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wiebe A. van der Zee!

Volg het aanbod kunst van Wiebe A. van der Zee te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wiebe A. van der Zee te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wiebe A. van der Zee instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wiebe A. van der Zee kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wiebe A. van der Zee!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wiebe A. van der Zee kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wiebe A. van der Zee en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wiebe A. van der Zee via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wiebe A. van der Zee of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wiebe A. van der Zee?

Kunst kopen van Wiebe A. van der Zee begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wiebe A. van der Zee, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wiebe A. van der Zee. Om meer kans te maken om de Wiebe A. van der Zee te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wiebe A. van der Zee! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.