Wil de Bie (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Wil de Bie
Wil de Bie (1934)

Wil de Bie (1934)

Wil de BIE (1934, Velsen). Keramist, docent en pentekenaar. Sinds 1975 woonachtig in Schoorl.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wil de Bie - Comte le Metz, léglise romane XII kopen? Bied vanaf 45!
Wil de Bie (1934) Nederlands Comte le Metz, léglise romane XII
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wil de Bie

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wil de Bie? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wil de Bie. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wil de Bie en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wil de Bie te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wil de Bie!

Volg het aanbod kunst van Wil de Bie te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wil de Bie te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wil de Bie instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wil de Bie kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wil de Bie!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wil de Bie kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wil de Bie en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wil de Bie via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wil de Bie of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wil de Bie?

Kunst kopen van Wil de Bie begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wil de Bie, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wil de Bie. Om meer kans te maken om de Wil de Bie te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wil de Bie! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.