Willem Brauck (1946-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Brauck
Willem Brauck (1946-2014)

Willem Brauck (1946-2014)

Kunstenaar

Willem BRAUCK (Vlaardingen 1946 - ?? 2014)

Aangeboden items
4
Verkochte items
166
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Brauck - 2 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 40!
Willem Brauck (1946-2014) Nederlands 2 zeefdrukken
TechniekZeefdruk
Afmetingen44 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Willem Brauck - Mondriaan in Moskou - 1995 kopen? Bied vanaf 50!
Willem Brauck (1946-2014) Nederlands Mondriaan in Moskou - 1995
Afmetingen10 x 6 x 6 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Willem Brauck - Ermelose heide kopen? Bied vanaf 600!
Willem Brauck (1946-2014) Nederlands Ermelose heide
TechniekOlieverf
Afmetingen108 x 158 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 600
Bied mee Bied mee
Willem Brauck - Zonder titel kopen? Bied vanaf 15!
Willem Brauck (1946-2014) Nederlands Zonder titel
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen51 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Brauck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Brauck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Brauck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Brauck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Brauck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Brauck!

Volg het aanbod kunst van Willem Brauck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Brauck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Brauck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Brauck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Brauck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Brauck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Brauck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Brauck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Brauck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Brauck?

Kunst kopen van Willem Brauck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Brauck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Brauck. Om meer kans te maken om de Willem Brauck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Brauck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.