Willem Janssen (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem Janssen
Willem Janssen (1950)

Willem Janssen (1950)

Willem JANSSEN (Stein, 1950)

Aangeboden items
4
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Janssen - Zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Willem Janssen (1950) Nederlands Zonder titel
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 70 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Willem Janssen - Fruit aan zee kopen? Bied vanaf 55!
Willem Janssen (1950) Nederlands Fruit aan zee
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 70 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Willem Janssen - Een dagje naar het strand I kopen? Bied vanaf 60!
Willem Janssen (1950) Nederlands Een dagje naar het strand I
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 70 x 44 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Willem Janssen - Een dagje naar het strand II kopen? Bied vanaf 55!
Willem Janssen (1950) Nederlands Een dagje naar het strand II
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 70 x 44 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Janssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Janssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Janssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Janssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Janssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Janssen!

Volg het aanbod kunst van Willem Janssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Janssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Janssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Janssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Janssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Janssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Janssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Janssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Janssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Janssen?

Kunst kopen van Willem Janssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Janssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Janssen. Om meer kans te maken om de Willem Janssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Janssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.