William John Cooke (1796-1865)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. William John Cooke
William John Cooke (1796-1865)

William John Cooke (1796-1865)

Kunstenaar

William John COOKE werd in 1796 of 1797 geboren in Londen en hij overleed in 1865 te Darmstadt. Naast een zeer kundig graveur was hij ook tekenaar en illustrator. Hij was een pionier op het gebied van het werken op stalen platen, tevens was hij uitvinder van een apparaat om verschillende tinten grijs te graderen. William John Cooke werkte o.a. voor beroemde Engelse kunstenaars zoals J.M.W. Turner, W. Daniell etc. Enkele jaren voor zijn overlijden verhuisde hij van Engeland naar het Duitse Darmstadt, waar hij tot aan zijn overlijden bleef werken voor de toen zeer bekende "Druck & Verlag van G.G. Lange". De signatuur van William John Cooke komt veelvuldig voor op de gravures die verschenen zijn in ?Het Koningrijk der Nederlanden? voorgesteld in eene reeks van naar de natuur geteekende Schilderachtige Gezigten, en beschreven door J.L. Terwen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters
William John Cooke - Laakmolen Den Haag kopen? Bied vanaf 40!
William John Cooke (1796-1865) Engels Laakmolen Den Haag
TechniekEts
Afmetingen26 x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van William John Cooke

Wilt u graag een kunstwerk kopen van William John Cooke? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van William John Cooke. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van William John Cooke en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van William John Cooke te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen William John Cooke!

Volg het aanbod kunst van William John Cooke te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van William John Cooke te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u William John Cooke instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe William John Cooke kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van William John Cooke!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van William John Cooke kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van William John Cooke en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van William John Cooke via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van William John Cooke of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van William John Cooke?

Kunst kopen van William John Cooke begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van William John Cooke, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van William John Cooke. Om meer kans te maken om de William John Cooke te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van William John Cooke! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.