Yolande Brouwers (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yolande Brouwers
Yolande Brouwers (1951)

Yolande Brouwers (1951)

Kunstenaar

Yolande BROUWERS (Den Haag, 1951)

Aangeboden items
3
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Yolande Brouwers - De kus - Zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!
Yolande Brouwers (1951) Nederlands De kus - Zeefdruk
TechniekZeefdruk
Afmetingen32.5 cm x 32.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Yolande Brouwers - zonder titel maar met lijst! kopen? Bied vanaf 45!
Yolande Brouwers (1951) Nederlands zonder titel maar met lijst!
TechniekZeefdruk
Afmetingen71 cm x 101 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Yolande Brouwers - Hoofd met blauw, wit, rode blouse kopen? Bied vanaf 35!
Yolande Brouwers (1951) Hoofd met blauw, wit, rode blouse
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Yolande Brouwers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yolande Brouwers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yolande Brouwers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yolande Brouwers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yolande Brouwers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yolande Brouwers!

Volg het aanbod kunst van Yolande Brouwers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yolande Brouwers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yolande Brouwers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yolande Brouwers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yolande Brouwers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yolande Brouwers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yolande Brouwers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yolande Brouwers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yolande Brouwers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yolande Brouwers?

Kunst kopen van Yolande Brouwers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yolande Brouwers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yolande Brouwers. Om meer kans te maken om de Yolande Brouwers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yolande Brouwers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.