Yoshiko Noma (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Yoshiko Noma
Yoshiko Noma (1934)

Yoshiko Noma (1934)

Yoshiko NOMA (Tokyo 1934)

Aangeboden items
5
Verkochte items
11
Nationaliteit
Japans Japans  
Links
Favoriet
filters
Yoshiko Noma - Litho: Sous les arbres kopen? Bied vanaf 75!
Yoshiko Noma (1934) Japans Litho: Sous les arbres
TechniekLitho
Afmetingen54 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Yoshiko Noma - Eau d‘Artifice, litho kopen? Bied vanaf 75!
Yoshiko Noma (1934) Eau d‘Artifice, litho
TechniekLitho
Afmetingen54 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Yoshiko Noma - litho: sous les arbres kopen? Bied vanaf 79!
Yoshiko Noma (1934) Japans litho: sous les arbres
TechniekLitho
Afmetingen53 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 79
Bied mee Bied mee
Yoshiko Noma - litho: Fleures I kopen? Bied vanaf 79!
Yoshiko Noma (1934) Japans litho: Fleures I
TechniekLitho
Afmetingen71 x 50.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 79
Bied mee Bied mee
Yoshiko Noma - Ets: Paysage III kopen? Bied vanaf 59!
Yoshiko Noma (1934) Japans Ets: Paysage III
TechniekEts
Afmetingen32.5 x 16 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Yoshiko Noma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yoshiko Noma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yoshiko Noma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yoshiko Noma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yoshiko Noma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yoshiko Noma!

Volg het aanbod kunst van Yoshiko Noma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yoshiko Noma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yoshiko Noma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yoshiko Noma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yoshiko Noma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yoshiko Noma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yoshiko Noma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yoshiko Noma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yoshiko Noma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yoshiko Noma?

Kunst kopen van Yoshiko Noma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yoshiko Noma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yoshiko Noma. Om meer kans te maken om de Yoshiko Noma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yoshiko Noma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.