Yvonne Oude Elferink
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yvonne Oude Elferink
Yvonne Oude Elferink

Yvonne Oude Elferink (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Yvonne OUDE ELFERINK

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Yvonne Oude Elferink - Aquarel bloemen kopen? Bied vanaf 100!
Yvonne Oude Elferink Nederlands Aquarel bloemen
TechniekAquarel
Afmetingen77 x 97 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Yvonne Oude Elferink - Vaas met bloemen kopen? Bied vanaf 50!
Yvonne Oude Elferink Nederlands Vaas met bloemen
TechniekAquarel
Afmetingen44 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Yvonne Oude Elferink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yvonne Oude Elferink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yvonne Oude Elferink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yvonne Oude Elferink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yvonne Oude Elferink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yvonne Oude Elferink!

Volg het aanbod kunst van Yvonne Oude Elferink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yvonne Oude Elferink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yvonne Oude Elferink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yvonne Oude Elferink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yvonne Oude Elferink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yvonne Oude Elferink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yvonne Oude Elferink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yvonne Oude Elferink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yvonne Oude Elferink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yvonne Oude Elferink?

Kunst kopen van Yvonne Oude Elferink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yvonne Oude Elferink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yvonne Oude Elferink. Om meer kans te maken om de Yvonne Oude Elferink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yvonne Oude Elferink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.