• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Anton L. Koster - Ets, Landschap - Verkocht

Anton L. Koster - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 20!
Anton L. Koster - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 20!Anton L. Koster - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 20!Anton L. Koster - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Anton L. Koster (1859-1937)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen15 cm x 20 cm (h x b)
Passe-partout40 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:    


QQRL 

ConditieZeer Goed

Het werk is in zeer goede staat, maar licht verkleurd.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 20,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-12-2018 om 14:23
Eindtijd:17-12-2018 om 08:23
Biedingen (1)
daafse
16 dec. / 23:47
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.