• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Cecile de Bruijn: Zeefdruk, Le Chat d'Arnold Schoenberg - Verkocht

Cecile de Bruijn: Zeefdruk, Le Chat d'Arnold Schoenberg kopen? Bied vanaf 30!
Cecile de Bruijn: Zeefdruk, Le Chat d'Arnold Schoenberg kopen? Bied vanaf 30!Cecile de Bruijn: Zeefdruk, Le Chat d'Arnold Schoenberg kopen? Bied vanaf 30!Cecile de Bruijn: Zeefdruk, Le Chat d'Arnold Schoenberg kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Cecile de Bruijn (1950)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Uit collectie geveild: Zie speciale voorwaarden

Titel: Le Chat d'Arnold Schoenberg
Jaartal: 1993
Afmetingen blad: 60,5 cm x 40 cm
Oplage: 47/100
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Zeefdruk op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat

 

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (er komt dus niet nog BTW bij)
Voor dit werk is de BTW voor zakelijke kopers eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (Eindprijs, Toeslag en Verzendkosten).
 

Passe-partout/Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk. Zie volgende punt.


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 65,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:13-02-2015 om 10:55
Eindtijd:22-02-2015 om 10:55
Biedingen (10)
2921
22 feb. / 10:28
€ 65
wimsart
22 feb. / 10:26
€ 60
2921
22 feb. / 10:26
€ 60
wimsart
22 feb. / 10:00
€ 55
Niko
22 feb. / 09:52
€ 50
2921
21 feb. / 23:48
€ 45
wimsart
21 feb. / 23:46
€ 40
2921
21 feb. / 23:46
€ 40
wimsart
21 feb. / 17:51
€ 35
2921
21 feb. / 11:11
€ 30
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.