Cecile de Bruijn (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Cecile de Bruijn
Cecile de Bruijn (1950)

Cecile de Bruijn (1950)

Cecile de BRUIJN (Amsterdam, 1950)

Aangeboden items
3
Verkochte items
120
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Cecile de Bruijn - Zonder titel kopen? Bied vanaf 22!
Cecile de Bruijn (1950) Nederlands Frans Zonder titel
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 22 x 28 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 22
Bied mee Bied mee
Cecile de Bruijn - Zonder titel kopen? Bied vanaf 22!
Cecile de Bruijn (1950) Nederlands Frans Zonder titel
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 30 x 32 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 22
Bied mee Bied mee
Cecile de Bruijn - Amour Blue kopen? Bied vanaf 25!
Cecile de Bruijn (1950) Nederlands Frans Amour Blue
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 64 x 48 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cecile de Bruijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cecile de Bruijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cecile de Bruijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cecile de Bruijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cecile de Bruijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cecile de Bruijn!

Volg het aanbod kunst van Cecile de Bruijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cecile de Bruijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cecile de Bruijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cecile de Bruijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cecile de Bruijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cecile de Bruijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cecile de Bruijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cecile de Bruijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cecile de Bruijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cecile de Bruijn?

Kunst kopen van Cecile de Bruijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cecile de Bruijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cecile de Bruijn. Om meer kans te maken om de Cecile de Bruijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cecile de Bruijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.