Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 - Verkocht

Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!
Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!Harry Gruyaert - Las Vegas, Policemen on their Beat, 1982 kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Harry Gruyaert (1941)
Type kunstwerkFotografie
Jaartal1982
TechniekFotocollage
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen26.8 x 19.4 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
In 1982 zet Harry Gruyaert zijn verkenning van kleur voort, ver van zijn land gaat hij naar de Verenigde Staten, naar Las Vegas waar alles hem helder en kleurrijk lijkt, een stad van duizend lichtjes, gemaakt van een veelvoud aan gloeilampen, van neonlichten, op een avond triggert en neemt hij deze foto van een andere planeet, het scherpe zwart met de bijna onwerkelijke kleuren, of twee politieagenten worden gevangen in een schaar, een visioen waarin hij zijn invloed op de schilderkunst claimt, in zijn werk is hij in staat om op zijn film de weergave te krijgen van een hyperrealistisch canvas zoals dat van een impressionistisch canvas.


Voor hem is een plek altijd anders dan de andere, omdat het alles samenvat, deze elementen die samenvloeien, extreme punten zijn, waar de kleuren grafisch zijn, plaatsen waar hij loopt, stopt, denkt en fotografeert.

“Kleur is meer fysiek dan zwart en wit, meer intellectueel en abstract. Voor een zwart-witfoto willen we meer begrijpen wat er tussen de personages gebeurt. Bij kleur moet men direct geraakt worden door de verschillende tonen die een situatie uitdrukken. »Harry Gruyaert
Conditie
ConditieNieuwstaat
Afdruk gemaakt in 1999 door een voormalige kunstdrukker
Archiefmodelprinter
vierkleurendruk verbeterd met een glanzende vernis
Deze ongepubliceerde prent werd gevonden in de diepten van een montagewerkplaats in de archiefkasten van een voormalige kunstdrukkerij, kostbaar plat bewaard en beschermd tegen licht. Hoewel het met zijn 23 jaar oud is, is het in een goede staat van bewaring gebleven. Aanwezigheid van enkele sporen van vuil op de achterkant en lichte markeringen door manipulaties van de printer tijdens herdrukken. Het front daarentegen is gaaf, in perfecte staat en heeft een opmerkelijke glans.
Deze kopie werd door de drukker bewaard om als referentie te dienen voor de instelling en kleuring op de machine tijdens herdrukken.
Grootte: 19,4 cm x 26,8 cm
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gieten, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 15,00
Europese Unie € 15,00
Wereldwijd € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Harry Gruyaert (1941) 

Belgisch BelgischFrans Frans

Geplaatst door  Renard
Lid sinds 2018
19 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
19.4 cm
26.8 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieGieten,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd25-6-2022 om 12:18
Eindtijd15-7-2022 om 18:00
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken