Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache - Verkocht

Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!
Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!Jos Rovers - landschap met brug, zeer grote gouache kopen? Bied vanaf 160!
Vergelijkbaar item plaatsen
 • Omschrijving
 • Jos Rovers (1893-1976)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekGouache
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen46 x 64 cm (h x b)
Incl. lijst66 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Achter passepartout en glas in een aluminium lijst, 66x80 cm.

Het geheel verkeert in zeer goede gebruikte staat.

>>N.B. GEEN verzending buitenland<<

--Joseph Johannes (Jos) Rovers was een Nederlands beeldhouwer, graficus, kunstschilder, tekenaar, boekbandontwerper, etser, illustrator en docent aan een academie. Hij is de vader van Anton Rovers. Hij volgde een opleiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen o.l.v. Isidore Opsomer.Zijn werkzame periode was van 1908 tot 1976, in Haarlem tot 1930 en in Amsterdam van 1930 tot 1976. Zijn onderwerpen waren: landschappen, naaktfiguren, stadsgezichten, portretten, stillevens, winterlandschappen en het ontwerpen van affiches. Voor Uitgeverij en Drukkerij De Spaarnestad in Haarlem was hij boekbandontwerper.Hij was winnaar van de Koninklijke Subsidie, de St. Lucasprijs in 1939, en de zilveren medaille van de stad Parijs in 1955 op de Nederlandse tentoonstelling. Hij was lid van Arti et Amicitiae in Amsterdam, (voorzitter 1946-1948) en van de Vereeniging Sint Lucas in Amsterdam en docent aan de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Bron: RKD, Wikipedia, Scheen.

Conditie
ConditieZeer Goed
zeer goede gebruikte staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .