Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) - Verkocht

Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!
Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marte Roling (1939)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1985
TechniekAcryl
DragerPaneel
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen94 x 61 cm (h x b)
Incl. lijst101 x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtig, 3-dimensionaal werk van Marte Röling.  Een beschilderd stuk hout in de vorm van een wimpel, zwevend gemonteerd op een beschilderde papieren ondergrond om nog meer diepte te creëren.  Met potlood gesigneerd, gedateerd (1985) en voluit getiteld (Wimpel steenrood/lila/geel/blauw).  In strakke aluminium lijst, achter glas.  Alles in zeer goede conditie.

Afmetingen: 101cm x 71cm (incl. lijst), 99cm x 69cm (blad), 94cm x 61cm (wimpel)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald. Verzending per Swift Koeriers is eventueel mogelijk in overleg (alleen in Nederland en België).
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .