Michel van Overbeeke - ets/aquatint: ontmoeting in de ruimte II - 1975 (groot) - Verkocht

Michel van Overbeeke - ets/aquatint: ontmoeting in de ruimte II - 1975 (groot) kopen? Bied vanaf 85!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Michel van Overbeeke - ets/aquatint: ontmoeting in de ruimte II - 1975 (groot) kopen? Bied vanaf 85!
Michel van Overbeeke - ets/aquatint: ontmoeting in de ruimte II - 1975 (groot) kopen? Bied vanaf 85!Michel van Overbeeke - ets/aquatint: ontmoeting in de ruimte II - 1975 (groot) kopen? Bied vanaf 85!Michel van Overbeeke - ets/aquatint: ontmoeting in de ruimte II - 1975 (groot) kopen? Bied vanaf 85!Michel van Overbeeke - ets/aquatint: ontmoeting in de ruimte II - 1975 (groot) kopen? Bied vanaf 85!Michel van Overbeeke - ets/aquatint: ontmoeting in de ruimte II - 1975 (groot) kopen? Bied vanaf 85!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Michel van Overbeeke (1942)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1975
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen75 x 101.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage10/25
Grote ets/aquatint van Michel van Overbeeke uit 1975. Het werk is rechtsonder, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden meegeleverd.
Conditie
ConditieGoed
In goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 12,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .