Adriaan van 't Hoff (1893-1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adriaan van 't Hoff
Adriaan van 't Hoff (1893-1939)

Adriaan van 't Hoff (1893-1939)

Kunstenaar

Adrianus (Adriaan) Johannes van 't HOFF (1893-1939)

Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
Adriaan van 't Hoff - boerderij kopen? Bied vanaf 45!
Adriaan van 't Hoff (1893-1939) boerderij
TechniekEts
Afmetingen47 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Adriaan van 't Hoff - Litho Zonnig Erf 1930 kopen? Bied vanaf 25!
Adriaan van 't Hoff (1893-1939) Nederlands Litho Zonnig Erf 1930
TechniekLitho
Afmetingen66 cm x 78.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Adriaan van 't Hoff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adriaan van 't Hoff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adriaan van 't Hoff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adriaan van 't Hoff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adriaan van 't Hoff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adriaan van 't Hoff!

Volg het aanbod kunst van Adriaan van 't Hoff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adriaan van 't Hoff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adriaan van 't Hoff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adriaan van 't Hoff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adriaan van 't Hoff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adriaan van 't Hoff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adriaan van 't Hoff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adriaan van 't Hoff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adriaan van 't Hoff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adriaan van 't Hoff?

Kunst kopen van Adriaan van 't Hoff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adriaan van 't Hoff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adriaan van 't Hoff. Om meer kans te maken om de Adriaan van 't Hoff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adriaan van 't Hoff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.