Adrianus van Everdingen (1832-1912)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adrianus van Everdingen
Adrianus van Everdingen (1832-1912)

Adrianus van Everdingen (1832-1912)

Kunstenaar

Adrianus van Everdingen - geboren 22 juni 1832 Utrecht - 4 september 1912 Utrecht overleden De kunstschilder Adrianus van Everdingen woonde en werkte in Utrecht. Hij was leerling van J.W. Bilders, hij kreeg raadgevingen en invloed van W. Roelofs. Adrianus schilderde landschappen. Hij heeft o.a. ook ge_tst, geaquarelleerd en gelithografeerd. Was lid van 'Arti et Amicitiae' te Amsterdam.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Adrianus van Everdingen - Landschap kopen? Bied vanaf 175!
Adrianus van Everdingen - LandschapTekening / Aquarel
Geplaatst doorLaneke
Eindtijd 10-08-2022 om 22:16
Jaartal1890
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen35 cm x 37 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Adrianus van Everdingen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adrianus van Everdingen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adrianus van Everdingen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adrianus van Everdingen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adrianus van Everdingen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adrianus van Everdingen!

Volg het aanbod kunst van Adrianus van Everdingen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adrianus van Everdingen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adrianus van Everdingen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adrianus van Everdingen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adrianus van Everdingen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adrianus van Everdingen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adrianus van Everdingen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adrianus van Everdingen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adrianus van Everdingen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adrianus van Everdingen?

Kunst kopen van Adrianus van Everdingen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adrianus van Everdingen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adrianus van Everdingen. Om meer kans te maken om de Adrianus van Everdingen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adrianus van Everdingen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.