Ahmad Baldin (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ahmad Baldin
Ahmad Baldin (1954)

Ahmad Baldin (1954)

Ahmad BALDIN (Suleimania 1954)

Woon en werkt in Nederland.

Aangeboden items
1
Verkochte items
89
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Irakees Irakees  
Links
Favoriet
filters
Ahmad Baldin - De Denkbeeldige Stad kopen? Bied vanaf 350!
Ahmad Baldin (1954) Nederlands Irakees De Denkbeeldige Stad
TechniekOlieverf
Afmetingen98 x 98 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ahmad Baldin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ahmad Baldin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ahmad Baldin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ahmad Baldin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ahmad Baldin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ahmad Baldin!

Volg het aanbod kunst van Ahmad Baldin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ahmad Baldin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ahmad Baldin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ahmad Baldin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ahmad Baldin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ahmad Baldin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ahmad Baldin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ahmad Baldin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ahmad Baldin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ahmad Baldin?

Kunst kopen van Ahmad Baldin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ahmad Baldin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ahmad Baldin. Om meer kans te maken om de Ahmad Baldin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ahmad Baldin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.