Alfons Blomme (1889-1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alfons Blomme
Alfons Blomme (1889-1979)

Alfons Blomme (1889-1979)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Alfons BLOMME (Roeselare 1889 - Roeselare 1979)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Alfons Blomme (1889-1979) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Alfons Blomme (1889-1979) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 18 mensen die Alfons Blomme (1889-1979) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Alfons Blomme

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfons Blomme? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfons Blomme. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfons Blomme en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfons Blomme te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfons Blomme!

Volg het aanbod kunst van Alfons Blomme te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfons Blomme te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfons Blomme instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfons Blomme kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfons Blomme!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfons Blomme kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfons Blomme en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfons Blomme via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfons Blomme of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfons Blomme?

Kunst kopen van Alfons Blomme begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfons Blomme, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfons Blomme. Om meer kans te maken om de Alfons Blomme te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfons Blomme! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.