• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Alphons Freijmuth (1940)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Alphons Freijmuth

Alphons Freijmuth (1940)

Kunstenaar

Alphons FREYMUTH (Haarlem 1940)

Schilder, beeldhouwer, graficus, keramist

Opleiding: Freymuth volgde van 1963 tot 1964 een opleiding aan de Rijksakademie van beeldende kunsten te Amsterdam. Heeft gewerkt in Lochem, Haarlem en Amsterdam.

In eerste instantie maakte Freymuth vooral schilderingen, maar vanaf de jaren tachtig ging hij ook sculpturen maken. Zijn werk behoort tot de Nieuwe figuratie. Zijn felgekleurde werken kennen vaak een abstracte expressionistische stijl, maar er zijn ook invloeden van het constructivisme in te zien. Freymuth maakt vaak figuurvoorstellingen, naakten en portretten. Sinds 1974 doceert Freymuth aan de Academie voor Kunst en Industrie (AK) in Enschede.

Exposities en prijzen:

In 1965 had Freymuth zijn eerste solotentoonstelling in Amsterdamse Galerie 845. Werk van Freymuth is onder andere te vinden in het Stedelijk Museum Amsterdam en in het Gemeentemuseum in Den Haag, alsmede in verschillende bedrijfs- en particuliere collecties.

Aangeboden items
3
Verkochte items
142
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (52 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Alphons Freijmuth - Zonder titel (wastafel) kopen? Bied vanaf 950!
Alphons Freijmuth - Zonder titel (wastafel)

Schilderij

Geplaatst doorJanineFrancis52

Eindtijd31-05-2022 om 22:05

Jaartal1995
TechniekOlieverf
Afmetingen73 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Alphons Freijmuth - Zeefdruk 188/200 kopen? Bied vanaf 30!
Alphons Freijmuth - Zeefdruk 188/200

Grafiek na 1900

Geplaatst doorRoodenburg

Eindtijd06-03-2022 om 21:40

Jaartal1982
TechniekZeefdruk
Afmetingen57 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Aftersale
Alphons Freijmuth - ‘Idool’ - 1995 - oplage 100 ex kopen? Bied vanaf 30!
Alphons Freijmuth - ‘Idool’ - 1995 - oplage 100 ex

Grafiek na 1900

Geplaatst doorGalerie Zien

Eindtijd21-05-2022 om 20:56

Jaartal1995
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Alphons Freijmuth

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alphons Freijmuth? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alphons Freijmuth. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alphons Freijmuth en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alphons Freijmuth te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alphons Freijmuth!

Volg het aanbod kunst van Alphons Freijmuth te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alphons Freijmuth te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alphons Freijmuth instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alphons Freijmuth kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alphons Freijmuth!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alphons Freijmuth kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alphons Freijmuth en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alphons Freijmuth via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alphons Freijmuth of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alphons Freijmuth?

Kunst kopen van Alphons Freijmuth begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alphons Freijmuth, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alphons Freijmuth. Om meer kans te maken om de Alphons Freijmuth te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alphons Freijmuth! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.