Anna Hulzink (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Anna Hulzink
Anna Hulzink (1953)

Anna Hulzink (1953)

Kunstenaar

Anna HULZINK (Arnhem 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Anna Hulzink (1953) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Anna Hulzink (1953) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Anna Hulzink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anna Hulzink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anna Hulzink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anna Hulzink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anna Hulzink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anna Hulzink!

Volg het aanbod kunst van Anna Hulzink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anna Hulzink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anna Hulzink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anna Hulzink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anna Hulzink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anna Hulzink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anna Hulzink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anna Hulzink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anna Hulzink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anna Hulzink?

Kunst kopen van Anna Hulzink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anna Hulzink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anna Hulzink. Om meer kans te maken om de Anna Hulzink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anna Hulzink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.