Ap Sok (1917-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ap Sok
Ap Sok (1917-2004)

Ap Sok (1917-2004)

Ap Sok (1917 - 2004) Sok voelde zich in zijn grafisch werk aangetrokken door de tegenstelling zwart-wit en wordt daarbij vooral aangesproken door de denkbeelden van zijn vroegere docent in de vrije grafiek Derkzen van Angeren. Het gaat bij Sok om de contour en intens zwarte lijnen die sterk contrasteren met het witte papier. Hij legt zich steeds meer toe op de lijn: arceringen die schaduw geven aan het voorwerp laat Sok steeds weg. Zijn ideaal is de schone druk. In opdracht vervaardigde hij o.a. de befaamde Delta-serie.

Aangeboden items
0
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ap Sok (1917-2004) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 24 items van Ap Sok (1917-2004) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 22 mensen die Ap Sok (1917-2004) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ap Sok

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ap Sok? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ap Sok. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ap Sok en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ap Sok te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ap Sok!

Volg het aanbod kunst van Ap Sok te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ap Sok te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ap Sok instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ap Sok kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ap Sok!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ap Sok kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ap Sok en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ap Sok via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ap Sok of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ap Sok?

Kunst kopen van Ap Sok begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ap Sok, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ap Sok. Om meer kans te maken om de Ap Sok te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ap Sok! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.