Bart Filet (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bart Filet
Bart Filet (1947)

Bart Filet (1947)

Kunstenaar

Bart FILET (Jakarta 1947)

Aangeboden items
3
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bart Filet - Het gebaar, litho kopen? Bied vanaf 40!
Bart Filet (1947) Nederlands Het gebaar, litho
TechniekLitho
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Bart Filet - Litho: "het gebaar" kopen? Bied vanaf 49!
Bart Filet (1947) Nederlands Litho: "het gebaar"
TechniekLitho
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
Bart Filet - Litho: "Vergeten verbondenheid" kopen? Bied vanaf 49!
Bart Filet (1947) Nederlands Litho: "Vergeten verbondenheid"
TechniekLitho
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bart Filet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bart Filet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bart Filet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bart Filet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bart Filet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bart Filet!

Volg het aanbod kunst van Bart Filet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bart Filet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bart Filet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bart Filet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bart Filet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bart Filet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bart Filet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bart Filet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bart Filet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bart Filet?

Kunst kopen van Bart Filet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bart Filet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bart Filet. Om meer kans te maken om de Bart Filet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bart Filet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.