Bengt Lindstrom (1925-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Bengt Lindstrom
Bengt Lindstrom (1925-2008)

Bengt Lindstrom (1925-2008)

Bengt Karl Erik Lindström (3 september, 1925 ? 29 januari, 2008) was een Zweedse kunstenaar. Lindstr_m werd __n van de bekendste hedendaagse kunstenaars van Zweden met een kenmerkende stijl van verschillende kleuren. Kenmerkend zijn zijn expresionistische pasteuze portretten. Lindstr_m werd geboren in 1925 in H_rjedalen, Zweden. In 1944 studeerde hij aan de kunstacademie in Stockholm. Zijn leermeester was de Zweedse schilder Isaac Gr_newald. Een jaar later vervolgde hij zijn studie aan de academie in Kopenhagen. Aansluitend verhuisde hij naar Chicago waar hij studeerde aan The Chicago Art Instittute. In 1948 verhuisde hij naar Parijs waar hij met onder anderen Fernand L_ger studeerde. Gedurende zijn gehele artistieke loopbaan blijft Lindstrom in Frankrijk wonen.

Aangeboden items
5
Verkochte items
49
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
filters
Bengt Lindstrom - Litho: Gul Gubbe Grön av avund - 1970 kopen? Bied vanaf 250!
Bengt Lindstrom (1925-2008) Zweeds Litho: Gul Gubbe Grön av avund - 1970
TechniekLitho
Afmetingen56 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Bengt Lindstrom - Grote lithografie kopen? Bied vanaf 230!
Bengt Lindstrom (1925-2008) Zweeds Grote lithografie
TechniekLitho
Afmetingen76 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 230
Bied mee Bied mee
Bengt Lindstrom - "Visages Rouges" kopen? Bied vanaf 152!
Bengt Lindstrom (1925-2008) Zweeds "Visages Rouges"
TechniekLitho
Afmetingen42 x 1 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 152
Bied mee Bied mee
Bengt Lindstrom - Litho ingelijst kopen? Bied vanaf 325!
Bengt Lindstrom (1925-2008) Zweeds Litho ingelijst
TechniekLitho
Afmetingen79 x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 325
Bied mee Bied mee
Bengt Lindstrom - Ets - Nieuw ingelijst. kopen? Bied vanaf 355!
Bengt Lindstrom (1925-2008) Zweeds Ets - Nieuw ingelijst.
TechniekEts
Afmetingen90 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 355
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bengt Lindstrom

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bengt Lindstrom? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bengt Lindstrom. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bengt Lindstrom en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bengt Lindstrom te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bengt Lindstrom!

Volg het aanbod kunst van Bengt Lindstrom te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bengt Lindstrom te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bengt Lindstrom instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bengt Lindstrom kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bengt Lindstrom!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bengt Lindstrom kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bengt Lindstrom en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bengt Lindstrom via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bengt Lindstrom of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bengt Lindstrom?

Kunst kopen van Bengt Lindstrom begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bengt Lindstrom, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bengt Lindstrom. Om meer kans te maken om de Bengt Lindstrom te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bengt Lindstrom! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.