Bernard Aubertin (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bernard Aubertin
Bernard Aubertin (1934)

Bernard Aubertin (1934)

Kunstenaar

Bernard AUBERTIN (Fontenay-aux-Roses, 1934)

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (27 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Bernard Aubertin - Voiture Brûlé - 2009 kopen? Bied vanaf 595!
Bernard Aubertin - Voiture Brûlé - 2009Beeld / Object
Geplaatst doorKiewitKunst
Eindtijd 13-11-2022 om 20:20
Jaartal2009
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen20 cm x 30 cm x 7.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Bernard Aubertin - Gemengde techniek, Radio-réveil brûlé kopen? Bied vanaf 550!
Bernard Aubertin - Gemengde techniek, Radio-réveil brûléBeeld / Object
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 22-01-2023 om 20:04
Jaartal2010
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen40 cm x 50 cm x 9 cm (h x b x d)
Gewicht2800 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Bernard Aubertin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernard Aubertin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernard Aubertin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernard Aubertin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernard Aubertin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernard Aubertin!

Volg het aanbod kunst van Bernard Aubertin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernard Aubertin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernard Aubertin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernard Aubertin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernard Aubertin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernard Aubertin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernard Aubertin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernard Aubertin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernard Aubertin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernard Aubertin?

Kunst kopen van Bernard Aubertin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernard Aubertin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernard Aubertin. Om meer kans te maken om de Bernard Aubertin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernard Aubertin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.