• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Bernd Kastenholz (1949)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Bernd Kastenholz

Bernd Kastenholz (1949)

Kunstenaar

Bernd KASTENHOLZ (1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Bernd Kastenholz - Radhaus Tanz kopen? Bied vanaf 350!
Bernd Kastenholz - Radhaus Tanz

Schilderij

Geplaatst doorartholland1978

Eindtijd22-03-2022 om 22:42

Jaartal1990
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen64 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Bernd Kastenholz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernd Kastenholz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernd Kastenholz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernd Kastenholz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernd Kastenholz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernd Kastenholz!

Volg het aanbod kunst van Bernd Kastenholz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernd Kastenholz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernd Kastenholz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernd Kastenholz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernd Kastenholz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernd Kastenholz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernd Kastenholz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernd Kastenholz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernd Kastenholz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernd Kastenholz?

Kunst kopen van Bernd Kastenholz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernd Kastenholz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernd Kastenholz. Om meer kans te maken om de Bernd Kastenholz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernd Kastenholz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.