Bram Ellens (1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Bram Ellens
Bram Ellens (1978)

Bram Ellens (1978)

Bram ELLENS (1978)

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bram Ellens - Apping Glow in the Dark Gnome - the White Edition kopen? Bied vanaf 250!
Bram Ellens (1978) Nederlands Apping Glow in the Dark Gnome - the White Edition
TechniekKunststof
Afmetingen26 x 10 x 15 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bram Ellens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bram Ellens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bram Ellens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bram Ellens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bram Ellens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bram Ellens!

Volg het aanbod kunst van Bram Ellens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bram Ellens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bram Ellens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bram Ellens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bram Ellens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bram Ellens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bram Ellens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bram Ellens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bram Ellens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bram Ellens?

Kunst kopen van Bram Ellens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bram Ellens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bram Ellens. Om meer kans te maken om de Bram Ellens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bram Ellens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.