Charlotte le Fevre (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charlotte le Fevre
Charlotte le Fevre (1954)

Charlotte le Fevre (1954)

Kunstenaar

Charlotte le FÈVRE (Haarlem 1954)

Aangeboden items
2
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Charlotte le Fevre - Meisje - Ets, Ingelijst kopen? Bied vanaf 30!
Charlotte le Fevre (1954) Nederlands Meisje - Ets, Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen42 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Charlotte le Fevre - zonder titel kopen? Bied vanaf 40!
Charlotte le Fevre (1954) Nederlands zonder titel
TechniekEts
Afmetingen77.5 x 55.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Charlotte le Fevre

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charlotte le Fevre? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charlotte le Fevre. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charlotte le Fevre en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charlotte le Fevre te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charlotte le Fevre!

Volg het aanbod kunst van Charlotte le Fevre te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charlotte le Fevre te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charlotte le Fevre instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charlotte le Fevre kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charlotte le Fevre!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charlotte le Fevre kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charlotte le Fevre en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charlotte le Fevre via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charlotte le Fevre of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charlotte le Fevre?

Kunst kopen van Charlotte le Fevre begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charlotte le Fevre, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charlotte le Fevre. Om meer kans te maken om de Charlotte le Fevre te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charlotte le Fevre! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.