Constant Nefkens (1887-1929)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Constant Nefkens
Constant Nefkens (1887-1929)

Constant Nefkens (1887-1929)

Kunstenaar

Constant NEFKENS (Antwerpen 1887 - Geldrop 1929)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Constant Nefkens - Boerderij Heeze kopen? Bied vanaf 35!
Constant Nefkens (1887-1929) Nederlands Boerderij Heeze
TechniekEts
Afmetingen33 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Constant Nefkens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Constant Nefkens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Constant Nefkens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Constant Nefkens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Constant Nefkens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Constant Nefkens!

Volg het aanbod kunst van Constant Nefkens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Constant Nefkens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Constant Nefkens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Constant Nefkens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Constant Nefkens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Constant Nefkens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Constant Nefkens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Constant Nefkens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Constant Nefkens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Constant Nefkens?

Kunst kopen van Constant Nefkens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Constant Nefkens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Constant Nefkens. Om meer kans te maken om de Constant Nefkens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Constant Nefkens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.