Daniel Humair (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Daniel Humair
Daniel Humair (1938)

Daniel Humair (1938)

Daniel HUMAIR (Geneve 1938)

Aangeboden items
4
Verkochte items
15
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Daniel Humair - Abstracte compositie, litho kopen? Bied vanaf 40!
Daniel Humair (1938) Frans Abstracte compositie, litho
TechniekLitho
Afmetingen76 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Daniel Humair - sans titre kopen? Bied vanaf 45!
Daniel Humair (1938) Frans sans titre
TechniekLitho
Afmetingen54 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Daniel Humair - prent 190: zonder titel kopen? Bied vanaf 55!
Daniel Humair (1938) Frans prent 190: zonder titel
TechniekLitho
Afmetingen77 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Daniel Humair - Abstracte compositie litho kopen? Bied vanaf 25!
Daniel Humair (1938) Frans Abstracte compositie litho
TechniekLitho
Afmetingen77 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Daniel Humair

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Daniel Humair? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Daniel Humair. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Daniel Humair en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Daniel Humair te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Daniel Humair!

Volg het aanbod kunst van Daniel Humair te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Daniel Humair te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Daniel Humair instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Daniel Humair kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Daniel Humair!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Daniel Humair kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Daniel Humair en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Daniel Humair via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Daniel Humair of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Daniel Humair?

Kunst kopen van Daniel Humair begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Daniel Humair, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Daniel Humair. Om meer kans te maken om de Daniel Humair te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Daniel Humair! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.