Dick ten Haaf (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dick ten Haaf
Dick ten Haaf (1947)

Dick ten Haaf (1947)

Kunstenaar

Dick ten HAAF (Alkmaar, 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dick ten Haaf - ETS/aquatint - I'carussyndroom 4/15 - 092-B kopen? Bied vanaf 15!
Dick ten Haaf (1947) Nederlands ETS/aquatint - I'carussyndroom 4/15 - 092-B
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen41 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dick ten Haaf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dick ten Haaf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dick ten Haaf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dick ten Haaf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dick ten Haaf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dick ten Haaf!

Volg het aanbod kunst van Dick ten Haaf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dick ten Haaf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dick ten Haaf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dick ten Haaf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dick ten Haaf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dick ten Haaf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dick ten Haaf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dick ten Haaf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dick ten Haaf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dick ten Haaf?

Kunst kopen van Dick ten Haaf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dick ten Haaf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dick ten Haaf. Om meer kans te maken om de Dick ten Haaf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dick ten Haaf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.