Dirk Kruizinga (1895-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dirk Kruizinga
Dirk Kruizinga (1895-1972)

Dirk Kruizinga (1895-1972)

Kunstenaar

Dirk KRUIZINGA (Deventer 1895 - Amsterdam 1972)

studie: Rijksacademie voor B.K. te Den Haag.Picturale kwaliteiten, topografisch nauwkeurigEen eigen naturalistische en impressionistische trantstillevens, landschappen, zijn portretten.potlood tekeningen, penseeltekeningen, en olieverf schilderijen.Zijn collecties te vinden in, Het Rijksmuseum, het Rijks-Prenten Kabinet, Gem. Museum Amsterdam, Gemeente Amsterdam, en particuliere verzamellaars.

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Dirk Kruizinga - Stilleven met vissen en klepkan - Gemengde techniek kopen? Bied vanaf 60!
Dirk Kruizinga (1895-1972) Nederlands Stilleven met vissen en klepkan - Gemengde techniek
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen46 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Dirk Kruizinga

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dirk Kruizinga? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dirk Kruizinga. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dirk Kruizinga en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dirk Kruizinga te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dirk Kruizinga!

Volg het aanbod kunst van Dirk Kruizinga te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dirk Kruizinga te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dirk Kruizinga instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dirk Kruizinga kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dirk Kruizinga!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dirk Kruizinga kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dirk Kruizinga en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dirk Kruizinga via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dirk Kruizinga of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dirk Kruizinga?

Kunst kopen van Dirk Kruizinga begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dirk Kruizinga, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dirk Kruizinga. Om meer kans te maken om de Dirk Kruizinga te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dirk Kruizinga! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.