Dominique Chan (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Dominique Chan
Dominique Chan (1950)

Dominique Chan (1950)

Dominique CHAN (Quimper 1950)

Schilder, Graficus.

Opleiding:

Dominique Chan volgde zijn opleiding aan de Rietveld Academie te Amsterdam.

Woont en werkt in Amsterdam.

Het werk van Dominique Chan vertoont duidelijk sporen van zijn fascinatie voor de Chinese cultuur. Een reis door China en de studie van de taal en cultuur van dat land hebben Chan, ook in zijn recente composities, sterk beïnvloed. De schilderijen en werken op papier spreken aan door de directheid van kleurgebruik en vorm. Chan vermengt een expressieve schildertrant met elementen die aan de oosterse cultuur ontleend zijn. Hij werkt in de traditie van het abstract expressionisme, spontaan en vrij, fel en teder, zijn gevoelens omzettend in kleur en vorm. Schilderen op een lege achtergrond is voor Chan het aftasten van zijn geheugen op zoek naar nieuwe beelden.

Exposities en prijzen:

Grafiekbiënnale Intermezzo, Den Haag Galerie Kwartijn, Amsterdam Galerie Raster, Utrecht

Aangeboden items
4
Verkochte items
246
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dominique Chan - San-Pu kopen? Bied vanaf 30!
Dominique Chan (1950) Nederlands San-Pu
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 76 x 56 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Dominique Chan - kleurenlitho getiteld "Pas de Deux" kopen? Bied vanaf 40!
Dominique Chan (1950) Nederlands kleurenlitho getiteld "Pas de Deux"
Techniek Litho
Afmetingen 42 x 35 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Dominique Chan - Chang Ling et les autres kopen? Bied vanaf 50!
Dominique Chan (1950) Nederlands Chang Ling et les autres
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 70 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Dominique Chan - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Dominique Chan (1950) Nederlands zonder titel
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 40 x 47 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dominique Chan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dominique Chan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dominique Chan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dominique Chan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dominique Chan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dominique Chan!

Volg het aanbod kunst van Dominique Chan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dominique Chan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dominique Chan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dominique Chan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dominique Chan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dominique Chan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dominique Chan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dominique Chan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dominique Chan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dominique Chan?

Kunst kopen van Dominique Chan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dominique Chan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dominique Chan. Om meer kans te maken om de Dominique Chan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dominique Chan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.