Ellen Meuwese (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ellen Meuwese
Ellen Meuwese (1948)

Ellen Meuwese (1948)

Kunstenaar

Ellen MEUWESE (Sittard 1948)

Meuwese woont in Heemstede. Opleiding Academie Artibus, Utrecht. Zeer bekend van mens- en dierfiguren. Werk in opdracht voor (inter)nationale bedrijven met exposities in het hele land.

Aangeboden items
3
Verkochte items
116
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (36 x Favoriet)
filters
Ellen Meuwese - handbeschilderd porseleinen bord 1997 - ⌀ 35 cm - gratis verzonden kopen? Bied vanaf 50!
Ellen Meuwese (1948) Nederlands handbeschilderd porseleinen bord 1997 - ⌀ 35 cm - gratis verzonden
TechniekKeramiek
Afmetingen35 cm x 35 cm x 4 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Ellen Meuwese - vrouw kopen? Bied vanaf 145!
Ellen Meuwese (1948) Nederlands vrouw
TechniekZeefdruk
Afmetingen53 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 145
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Ellen Meuwese - Kippengekeuvel kopen? Bied vanaf 50!
Ellen Meuwese (1948) Nederlands Kippengekeuvel
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Ellen Meuwese

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ellen Meuwese? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ellen Meuwese. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ellen Meuwese en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ellen Meuwese te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ellen Meuwese!

Volg het aanbod kunst van Ellen Meuwese te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ellen Meuwese te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ellen Meuwese instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ellen Meuwese kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ellen Meuwese!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ellen Meuwese kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ellen Meuwese en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ellen Meuwese via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ellen Meuwese of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ellen Meuwese?

Kunst kopen van Ellen Meuwese begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ellen Meuwese, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ellen Meuwese. Om meer kans te maken om de Ellen Meuwese te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ellen Meuwese! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.