Elma Oosterhoff (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elma Oosterhoff
Elma Oosterhoff (1956)

Elma Oosterhoff (1956)

Kunstenaar

Elma OOSTERHOFF (1956)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Elma Oosterhoff - C5200-6, Z.T./87 kopen? Bied vanaf 25!
Elma Oosterhoff - C5200-6, Z.T./87Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 07-10-2022 om 22:42
Jaartal1994
TechniekLitho
Afmetingen43.5 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Elma Oosterhoff - San Francisco kopen? Bied vanaf 40!
Elma Oosterhoff - San FranciscoGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMartha
Eindtijd 02-11-2022 om 21:30
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen44 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Elma Oosterhoff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elma Oosterhoff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elma Oosterhoff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elma Oosterhoff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elma Oosterhoff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elma Oosterhoff!

Volg het aanbod kunst van Elma Oosterhoff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elma Oosterhoff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elma Oosterhoff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elma Oosterhoff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elma Oosterhoff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elma Oosterhoff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elma Oosterhoff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elma Oosterhoff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elma Oosterhoff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elma Oosterhoff?

Kunst kopen van Elma Oosterhoff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elma Oosterhoff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elma Oosterhoff. Om meer kans te maken om de Elma Oosterhoff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elma Oosterhoff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.