Eric Claus (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Eric Claus
Eric Claus (1935)

Eric Claus (1935)

Beeldhouwer

Eric CLAUS (Haarlem, 1935) Bekende Nederlandse beeldhouwer met veel beelden in de openbare ruimte en musea.

Aangeboden items
3
Verkochte items
112
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Eric Claus - Kijken-Denken-Doen kopen? Bied vanaf 190!
Eric Claus (1935) Nederlands Kijken-Denken-Doen
TechniekBrons
Afmetingen14 x 12 x 5 cm (h x b x d)
Gewicht380 g
Openingsbod
€ 190
Bied mee Bied mee
Eric Claus - Zien, denken, doen kopen? Bied vanaf 479!
Eric Claus (1935) Nederlands Zien, denken, doen
TechniekBrons
Afmetingen45 x 41 x 17 cm (h x b x d)
Gewicht7600 g
Openingsbod
€ 479
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Eric Claus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eric Claus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eric Claus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eric Claus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eric Claus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eric Claus!

Volg het aanbod kunst van Eric Claus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eric Claus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eric Claus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eric Claus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eric Claus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eric Claus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eric Claus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eric Claus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eric Claus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eric Claus?

Kunst kopen van Eric Claus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eric Claus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eric Claus. Om meer kans te maken om de Eric Claus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eric Claus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.