Gerrit van Giessen (1692-1750)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerrit van Giessen
Gerrit van Giessen (1692-1750)

Gerrit van Giessen (1692-1750)

Kunstenaar

Gerrit VAN GIESSEN (1692-1750)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Gerrit van Giessen - Armenhuis Den Haag kopen? Bied vanaf 175!
Gerrit van Giessen (1692-1750) Nederlands Duits Armenhuis Den Haag
TechniekEts
Afmetingen44 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerrit van Giessen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit van Giessen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit van Giessen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit van Giessen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit van Giessen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit van Giessen!

Volg het aanbod kunst van Gerrit van Giessen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit van Giessen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit van Giessen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit van Giessen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit van Giessen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit van Giessen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit van Giessen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit van Giessen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit van Giessen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit van Giessen?

Kunst kopen van Gerrit van Giessen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit van Giessen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit van Giessen. Om meer kans te maken om de Gerrit van Giessen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit van Giessen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.