Guido Goedheer (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guido Goedheer
Guido Goedheer (1950)

Guido Goedheer (1950)

Kunstenaar

Guido Hillebrand GOEDHEER (Bennekom, 1950). Werkte o.a. in Wormerveer. Momenteel woonachtig in Zuid-Oost Asie. O.m. graficus.

Aangeboden items
3
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Guido Goedheer - ETS - Karel de Dwaze als Jongeling 4/4 - 082-B kopen? Bied vanaf 1!
Guido Goedheer - ETS - Karel de Dwaze als Jongeling 4/4 - 082-BGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorZaansgroen
Eindtijd 14-02-2023 om 22:10
Jaartal1974
TechniekDroge Naald
Afmetingen55 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Guido Goedheer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guido Goedheer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guido Goedheer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guido Goedheer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guido Goedheer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guido Goedheer!

Volg het aanbod kunst van Guido Goedheer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guido Goedheer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guido Goedheer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guido Goedheer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guido Goedheer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guido Goedheer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guido Goedheer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guido Goedheer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guido Goedheer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guido Goedheer?

Kunst kopen van Guido Goedheer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guido Goedheer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guido Goedheer. Om meer kans te maken om de Guido Goedheer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guido Goedheer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.