Hans van Efferen (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hans van Efferen
Hans van Efferen (1934)

Hans van Efferen (1934)

Hans van EFFEREN (Zwolle 1934)

Aangeboden items
2
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans van Efferen - TWEE (2) -1969- Etsen Stilleven en zelfportret aan tafel - potloodgesigneerd kopen? Bied vanaf 30!
Hans van Efferen (1934) Nederlands TWEE (2) -1969- Etsen Stilleven en zelfportret aan tafel - potloodgesigneerd
TechniekDroge Naald
Afmetingen50 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Hans van Efferen - Industrieel landschap kopen? Bied vanaf 125!
Hans van Efferen (1934) Nederlands Industrieel landschap
TechniekGouache
Afmetingen65 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans van Efferen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans van Efferen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans van Efferen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans van Efferen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans van Efferen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans van Efferen!

Volg het aanbod kunst van Hans van Efferen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans van Efferen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans van Efferen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans van Efferen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans van Efferen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans van Efferen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans van Efferen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans van Efferen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans van Efferen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans van Efferen?

Kunst kopen van Hans van Efferen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans van Efferen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans van Efferen. Om meer kans te maken om de Hans van Efferen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans van Efferen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.