Harr Scheffer (1937-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harr Scheffer
Harr Scheffer (1937-2016)

Harr Scheffer (1937-2016)

Kunstenaar

Harr Scheffer: (Venlo 1937 - 2016 Reuver)

Woonde en werkte aldaar en in Roermond; sinds 1967 in Reuver. Leerling van de Akademie voor Industriële Vormgeving te Eindhoven (gaf daar later ook les) en van de Grafische School te Roermond. Onderwerp ‘leven om mijn heen’, veel landen, abstrakt-figuratief, emoties van het dagelijks wereldgebeurn. Lid van ‘Kyra’, Noord-Limburgse Kunstenaarsvereniging. Werk in openbare en particuliere gebouwen.

Signeerd ook met pseudoniem 'Hari Ronkenstein'. 

Aangeboden items
1
Verkochte items
133
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harr Scheffer - Sibculo kopen? Bied vanaf 95!
Harr Scheffer (1937-2016) Nederlands Sibculo
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen65.5 x 45.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harr Scheffer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harr Scheffer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harr Scheffer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harr Scheffer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harr Scheffer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harr Scheffer!

Volg het aanbod kunst van Harr Scheffer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harr Scheffer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harr Scheffer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harr Scheffer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harr Scheffer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harr Scheffer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harr Scheffer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harr Scheffer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harr Scheffer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harr Scheffer?

Kunst kopen van Harr Scheffer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harr Scheffer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harr Scheffer. Om meer kans te maken om de Harr Scheffer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harr Scheffer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.