Heidi Daamen (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Heidi Daamen
Heidi Daamen (1940)

Heidi Daamen (1940)

Kunstenaar, Designer

Heidi DAAMEN (Den Haag 1940)

De in Amsterdam wonende en werkende Heidi Daamen trouwde in 1963 met de kunstenaar Theo Daamen. Ze is keramiste, maar schildert en tekent daarnaast ook regelmatig. Haar keramiek is gebaseerd op de wereld van poppen en kinderen. Onschuld en Naïviteit spelen een belangrijke rol. In het begin van haar werkperiode maakte zij wat dikkere poppen met korte ledematen. Deze waren primitief van aard. Later krijgen de figuren meer subtiliteit en een slanker gestalte. De plastieken bevatten veel actie en beweging. Naast plastieken maakt zij ook tegels.

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Heidi Daamen - Gemengde techniek - Kleurrijk werkje uit 1972 - Gesigneerd kopen? Bied vanaf 45!
Heidi Daamen (1940) Nederlands Gemengde techniek - Kleurrijk werkje uit 1972 - Gesigneerd
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen17.5 x 24.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Heidi Daamen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Heidi Daamen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Heidi Daamen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Heidi Daamen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Heidi Daamen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Heidi Daamen!

Volg het aanbod kunst van Heidi Daamen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Heidi Daamen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Heidi Daamen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Heidi Daamen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Heidi Daamen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Heidi Daamen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Heidi Daamen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Heidi Daamen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Heidi Daamen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Heidi Daamen?

Kunst kopen van Heidi Daamen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Heidi Daamen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Heidi Daamen. Om meer kans te maken om de Heidi Daamen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Heidi Daamen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.