Henriette Boerendans (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henriette Boerendans
Henriette Boerendans (1966)

Henriette Boerendans (1966)

Kunstenaar

Henriette BOERENDANS (Delft 1966)

Aangeboden items
1
Verkochte items
66
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (33 x Favoriet)
filters
Henriette Boerendans - april kopen? Bied vanaf 50!
Henriette Boerendans (1966) Nederlands april
TechniekZeefdruk
Afmetingen62 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Henriette Boerendans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henriette Boerendans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henriette Boerendans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henriette Boerendans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henriette Boerendans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henriette Boerendans!

Volg het aanbod kunst van Henriette Boerendans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henriette Boerendans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henriette Boerendans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henriette Boerendans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henriette Boerendans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henriette Boerendans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henriette Boerendans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henriette Boerendans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henriette Boerendans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henriette Boerendans?

Kunst kopen van Henriette Boerendans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henriette Boerendans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henriette Boerendans. Om meer kans te maken om de Henriette Boerendans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henriette Boerendans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.