• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jaap Kruijff (1917-2001)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jaap Kruijff

Jaap Kruijff (1917-2001)

Kunstenaar

Jaap Kruijf (1917-2001) zag de lithografische techniek als de ultieme mogelijkheid om zijn artistieke ideeen vorm te geven. In zijn grafiek komen herinneringen aan het oerwoud van zijn jeugd in Indie en olijfbomen van het Italiaanse landschap samen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
45
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jaap Kruijff - Landschap met volle boom - Litho kopen? Bied vanaf 30!
Jaap Kruijff - Landschap met volle boom - Litho

Grafiek na 1900

Geplaatst doorlenteman

Eindtijd25-05-2022 om 20:07

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen46 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jaap Kruijff - Arcadisch landschap met berggeit - Litho kopen? Bied vanaf 40!
Jaap Kruijff - Arcadisch landschap met berggeit - Litho

Grafiek na 1900

Geplaatst doorlenteman

Eindtijd20-03-2022 om 19:31

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen45 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jaap Kruijff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jaap Kruijff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jaap Kruijff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jaap Kruijff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jaap Kruijff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jaap Kruijff!

Volg het aanbod kunst van Jaap Kruijff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jaap Kruijff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jaap Kruijff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jaap Kruijff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jaap Kruijff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaap Kruijff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jaap Kruijff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jaap Kruijff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jaap Kruijff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jaap Kruijff?

Kunst kopen van Jaap Kruijff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jaap Kruijff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jaap Kruijff. Om meer kans te maken om de Jaap Kruijff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jaap Kruijff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.