Jacques Pijnenborg (1882-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacques Pijnenborg
Jacques Pijnenborg (1882-1964)

Jacques Pijnenborg (1882-1964)

Kunstenaar

Jacques PIJNENBORG (Helvoirt 1882 - Eindhoven 1964)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Jacques Pijnenborg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques Pijnenborg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques Pijnenborg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques Pijnenborg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques Pijnenborg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques Pijnenborg!

Volg het aanbod kunst van Jacques Pijnenborg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques Pijnenborg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques Pijnenborg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques Pijnenborg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques Pijnenborg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques Pijnenborg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques Pijnenborg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques Pijnenborg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques Pijnenborg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques Pijnenborg?

Kunst kopen van Jacques Pijnenborg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques Pijnenborg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques Pijnenborg. Om meer kans te maken om de Jacques Pijnenborg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques Pijnenborg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.