Jacques Tange (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacques Tange
Jacques Tange (1960)

Jacques Tange (1960)

Kunstschilder, Graficus, Glaskunstenaar

Jacques TANGE (Vlissingen 1960)

Schilder, tekenaar.

Opleiding:

Tange volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam.

Sinds 2004 woont en werkt hij in Schiedam.

Jacques Tange laat zich inspireren door Middeleeuwse versierde handschriften, die hij toepast op hedendaagse thema’s. Metaforen drukt hij uit aan de hand van heldere kleuren. Zijn werk gaat vaak de relatie tussen mannen en vrouwen, de stad, en de afzondering van de mens. Tange is tevens eigenaar van twee galeries in Schiedam.

Exposities en prijzen:

Het werk van Tange is, naast meerdere malen in Nederland, onder meer geëxposeerd in Monaco, Parijs, Spanje, de Verenigde Staten, België, Italië en Engeland.

In 2005 werd Tange door Stichting Kunstweek verkozen tot Kunstenaar van het Jaar.

Aangeboden items
0
Verkochte items
429
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (84 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jacques Tange (1960) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 429 items van Jacques Tange (1960) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 84 mensen die Jacques Tange (1960) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jacques Tange

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques Tange? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques Tange. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques Tange en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques Tange te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques Tange!

Volg het aanbod kunst van Jacques Tange te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques Tange te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques Tange instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques Tange kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques Tange!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques Tange kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques Tange en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques Tange via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques Tange of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques Tange?

Kunst kopen van Jacques Tange begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques Tange, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques Tange. Om meer kans te maken om de Jacques Tange te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques Tange! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.