Jan Prins (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Prins
Jan Prins (1956)

Jan Prins (1956)

Kunstenaar

Jan PRINS (Schipluiden 1956)

Aangeboden items
4
Verkochte items
97
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Prins - Twee (2) mooie -zeer kleine oplage - Etsen "Paardeval & Kogeltje" potloodgesign kopen? Bied vanaf 35!
Jan Prins (1956) Nederlands Twee (2) mooie -zeer kleine oplage - Etsen "Paardeval & Kogeltje" potloodgesign
TechniekEts
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Jan Prins - Fraaie - kleine oplage (1/7) - Ets "Knotwilg / de tuin van bouke IJlstra" kopen? Bied vanaf 32!
Jan Prins (1956) Nederlands Fraaie - kleine oplage (1/7) - Ets "Knotwilg / de tuin van bouke IJlstra"
TechniekEts
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 32
Bied mee Bied mee
Jan Prins - Kalfstabel kopen? Bied vanaf 35!
Jan Prins (1956) Kalfstabel
TechniekEts
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Jan Prins - Het grote Pinokkio interview kopen? Bied vanaf 40!
Jan Prins (1956) Het grote Pinokkio interview
TechniekEts
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Prins

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Prins? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Prins. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Prins en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Prins te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Prins!

Volg het aanbod kunst van Jan Prins te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Prins te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Prins instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Prins kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Prins!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Prins kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Prins en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Prins via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Prins of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Prins?

Kunst kopen van Jan Prins begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Prins, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Prins. Om meer kans te maken om de Jan Prins te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Prins! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.