• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jan te Wierik (1954-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan te Wierik

Jan te Wierik (1954-2002)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Jan te WIERIK (Hengelo 1954 - Haaksbergen 2002)

Opleiding: 
Jan te Wierik is autodidact. In Te Wieriks kunst begon het schilderen na verloop van tijd de overhand te nemen op het beeldhouwen. De soepelheid van de verf, gladheid van de ondergrond en de afwezigheid van beperkingen in de materie gaven hem een gevoel van vrijheid. Zijn schilderen gebeurde bijna dwangmatig. Hij maakte zijn werken altijd in een keer af, en schilderde dan vaak ook zo'n elf uur per dag. Zijn werk wordt gekenmerkt door felle, contrasterende kleuren en een haastige lijnvorming.

Exposities en prijzen:
Het werk van Jan te Wierik is onder andere geëxposeerd in verschillende Nederlandse musea, alsmede in Duitsland en de Verenigde Staten.

Aangeboden items
3
Verkochte items
235
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (209 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jan te Wierik - Drie figuren kopen? Bied vanaf 100!
Jan te Wierik - Drie figuren

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorHavik48

Eindtijd21-08-2022 om 22:35

Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen64 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jan te Wierik - Fabeldieren kopen? Bied vanaf 1000!
Jan te Wierik - Fabeldieren

Schilderij

Geplaatst doorEpiArt

Eindtijd16-03-2022 om 19:37

Jaartal1998
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen42 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Aftersale
Jan te Wierik - gemengde techniek uit 1994, ingelijst kopen? Bied vanaf 1150!
Jan te Wierik - gemengde techniek uit 1994, ingelijst

Schilderij

Geplaatst doormodernart

Eindtijd11-06-2022 om 20:19

Jaartal1994
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen55 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan te Wierik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan te Wierik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan te Wierik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan te Wierik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan te Wierik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan te Wierik!

Volg het aanbod kunst van Jan te Wierik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan te Wierik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan te Wierik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan te Wierik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan te Wierik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan te Wierik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan te Wierik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan te Wierik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan te Wierik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan te Wierik?

Kunst kopen van Jan te Wierik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan te Wierik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan te Wierik. Om meer kans te maken om de Jan te Wierik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan te Wierik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.