Jim Dine (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jim Dine
Jim Dine (1935)

Jim Dine (1935)

Kunstenaar

Jim DINE (Cincinstti 1935).

Jim Dine is een belangrijke Amerikaanse beeldhouwer en Pop-Artkunstenaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Jim Dine

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jim Dine? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jim Dine. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jim Dine en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jim Dine te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jim Dine!

Volg het aanbod kunst van Jim Dine te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jim Dine te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jim Dine instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jim Dine kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jim Dine!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jim Dine kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jim Dine en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jim Dine via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jim Dine of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jim Dine?

Kunst kopen van Jim Dine begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jim Dine, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jim Dine. Om meer kans te maken om de Jim Dine te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jim Dine! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.